logo

Academy GoodHabitz e-learnings

Trainingen van GoodHabitz zijn praktisch, laagdrempelig én leuk. Bijkomend voordeel van geregeld een online training doen is dat je ook andere, verplichte vaktechnische opleidingen en bijscholingscursussen veel makkelijker oppikt. De e-learnings van GoodHabitz zijn te volgen zijn vanuit de HRConnect Academy learning portal.

Bij meer vragen neem contact op door te mailen naar: academy@4dental.nl

 • Wat zijn Goodhabitz e-learnings? Zie video hier
 • Hoe ziet een Goodhabitz e-learning eruit? Zie video hier

Keuzestress? Doe de GoodScan!

Ga je beginnen met de online trainingen van GoodHabitz, dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Met ruim 130 titels zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daar hebben we iets op bedacht: de GoodScan.

Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn.
Ongeveer 10 minuten heb je nodig om de GoodScan te doen. Het resultaat? Een studieadvies, speciaal voor jou op maat gemaakt.

Nieuwsgierig? Log in via HR Connect, ga naar de Academy en zoek op ‘GoodScan’ als één van de e-learnings beschikbaar in het ‘Programma Academy’.

Hieronder lichten we alvast onderwerpen toe die juist nú van belang zijn:

Persoonlijke kracht

 1. Leiderschap (persoonlijk leiderschap): Leer alles over verantwoordelijkheid nemen en over jouw rol in het ‘grote geheel’. Haal met een positieve benadering het beste uit jezelf én je collega’s.
 2. Lekker in je vel: Minder zorgen, meer genieten! In deze training leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot.
 3. Doen waar je blij van wordt: Deze training is voor iedereen die talenten en diepste verlangens wil ontdekken. Voor iedereen die levensdoelen wil bereiken. En voor iedereen die wil doen …waar hij of zij blij van wordt.
 4. Tel tot 10: Wil jij al je emoties onder controle houden? In deze training word jij de baas over vreugde en verdriet. Optimisme voor beginners Optimisme kun je leren. Reken af met negativiteit en richt je op het positieve, waardoor niet alleen jij maar ook je omgeving steeds optimistischer wordt. Hoe? Door deze training te doen!
 5. Sociale Intelligentie Loop jij steeds tegen dezelfde sociale obstakels aan? Na het volgen van de training ‘Sociale Intelligentie’ is dat definitief  verleden tijd!
 6. NLP: een introductie Ontwikkel je competenties, verbeter je sociale en communicatieve vaardigheden en verhoog je persoonlijke effectiviteit met NLP. Een training voor open geesten!
 7. Out of the box-denken: Innovatief en onderscheidend zijn? Gooi die vaste denkpatronen overboord en leer net zo creatief denken als Edward De Bono en Walt Disney!
 8. Eigenaarschap: Word eigenaar van je werk! Zo ervaar je meer betrokkenheid, meer verantwoordelijkheid en meer voldoening.
 9. Nu ik! (assertiviteit voor beginners): Heb je je weer de kaas van het brood laten eten? Dit was de laatste keer! Na het volgen van deze training blijft iedereen van jouw boterham af!
 10. Mindfulness: Pieker minder, reduceer stress, word productiever en verbeter relaties. Leef met aandacht… en geniet van het moment. Dat is mindfulness. Iets voor jou? Doe nude training! Leren leren Wil jij die langgekoesterde studiewens nu eindelijk oppakken? Wil je wat je leest ook echt onthouden? Dan is deze training geknipt voor jou!
 11. Mentale kracht: Waar halen succesvolle mensen de drive vandaan om aan hun doelen te werken? Volg nu de training ‘Mentale kracht’ en ontdek het antwoord! Test jezelf nóg beter Jij? Jij bent wie je bent, maar hoe goed ken je jezelf? Doe deze training en kijk eens een keer echt goed in de spiegel.
 12. Feedback vragen: Feedback?! Wie zit daar nou op te wachten? Toch is het handig als je weet wat je sterke punten zijn en waar je nog extra aandacht aan kunt besteden. Vráág daarom om feedback en word een nóg betere versie van jezelf!
 13. Game on! Vraag jij je af hoe topprestaties tot stand komen? Wil jij graag het beste uit jezelf halen? Volg dan de training ‘Game on!’ met Ruud van Nistelrooy!
 14. De kracht van falen: Falen levert alleen iets op als je ervan leert. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Volg dan de training ‘De kracht van falen’.
 15. Verwachtingen managen: Wil jij goed leren omgaan met verwachtingen om teleurstelling te voorkomen. Leer het in de training ‘Verwachtingen managen’.
 16. De kunst van het netwerken Wil je dat netwerken jou beter, natuurlijker en soepeler afgaat? Volg dan de training ‘De kunst van het netwerken’.
 17. Goede voornemens: Goede voornemens volhouden lukt alleen als je er gewoontes van maakt. Wil je weten hoe je dat aanpakt? Volg de training ‘Goede voornemens’!
 18. Hak die knoop door! Hoe neem je beter beslissingen? Verdiep je in de wetenschap en doe je voordeel met nieuwe inzichten. Hak die knoop door!

Inspirerend leiderschap

 1. Regisseer je eigen loopbaan: Krijg een nuchtere kijk op werken in relatie tot jezelf. Wees jezelf, gebruik je sterke punten en die van je netwerk en haal het meeste uit je loopbaan.
 2. Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken): Hét recept voor een succesvol team? Leg niet te veel aandacht op wat fout gaat, maar juist op wat goed gaat! Dat leer je in deze training!
 3. Trekhaak Gezocht! (maak je dromen waar!) Jouw droom wordt realiteit! Ga je dromen achterna, overwin jouw beren op de weg behoud een open vizier. Online training i.s.m. Tjerk Ridder, ‘Trekhaak Gezocht’!
 4. Talent ontwikkelen: Mensen die hun talent gebruiken zijn aantoonbaar productiever en gelukkiger. Haal het beste in je mensen naar boven door hun talenten te (h)erkennen en te
  ontwikkelen!
 5. Coachend leidinggeven: Geen baas, maar coach! Door coachend leidinggeven vergroot je de autonomie, het plezier én het resultaat van je teamleden. Deze online training laat je zien
  hoe je dat doet!
 6. Delegeren in één minuut: Wil jij de kunst van het loslaten onder de knie krijgen? Leer hoe delegeren jou een enorme tijdwinst kan opleveren in deze online training!
 7. Ethiek:  Welke normen en waarden bepalen jouw gedrag? Hoe is het gesteld met ethiek op de werkvloer? In deze training leer je alles over integriteit en verantwoordelijkheid.
 8. Verandermanagement: Breng je organisatie, je team én jezelf naar het volgende niveau. Hoé? Dat leer je in deze training!
 9. Strategisch denken: Denk als een strateeg! Van de aanname van goed personeel tot het uitwerken van een perfect marketingplan; in deze training leer je hoe je dat strategisch
  aanpakt.
 10. Leve de leider! Wil je anderen positief beïnvloeden? Inspireren? Weten wanneer te steunen of juist te sturen? En toch dicht bij jezelf en je visie blijven? Zo doe je dat!
 11. Leren innoveren: Innoveren een chaotisch en onvoorspelbaar proces? Niet als je over een helder  plan en voldoende draagvlak beschikt. In deze training leer je hoe je innovatie zo
  doeltreffend mogelijk aanpakt.
 12. Bouwen aan de bedrijfscultuur: Succesvolle bedrijven hebben één ding gemeen: een gezonde bedrijfscultuur.
  Maar hoe zorg je daarvoor?

Communicatie

 1. Conflicthantering: Een conflict op je werk? Dat hoeft geen probleem te zijn, zolang je er maar op
  een professionele manier mee omgaat …
 2. Omgaan met agressie: Hoe ga je op een goede manier om met agressie? Leer hoe je situaties inschat, verschillende vormen van agressie herkent en de best mogelijke reactie bepaalt.
 3. Het functioneringsgesprek: Een goed en professioneel functioneringsgesprek voeren? Deze online training bereid je er op voor! Geschikt voor medewerkers én leidinggevenden.
 4. Het beoordelingsgesprek: Een beoordelingsgesprek hoeft helemaal niet lastig te zijn. Als je maar weet hoe je het voert! Na het volgen van deze online training kun jij dat als geen ander.
 5. No story, no glory: Van een presentatie tot een een-op-eengesprek met je baas; niets is zo overtuigend als een goed verhaal. Hier leer je het … van a tot z.
 6. Presenteren: Een duidelijke boodschap, een heldere opbouw en een geboeid publiek. Alles wat je nodig hebt voor het geven van de perfecte presentatie leer je in deze
  online training.
 7. E-mails schrijven: Hoe formuleer je een kernboodschap en hoe schrijf je bondige, overtuigende teksten? Na het volgen van deze training schrijf jij voortaan de perfecte mail!
 8. Gesprekstechnieken: LSD Met LSD (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen) achterhaal je wat je gesprekspartner bezighoudt. Zo kom je direct tot oplossingen en neem je de juiste beslissingen.
 9. Solliciteren met lef: Hoe zorg je ervoor dat juist jij die geweldige promotie krijgt? Hoe vind je een baan die écht bij jou past? Solliciteer met lef en jij bent degene die er met de
  baan vandoor gaat.
 10. Zeggen waar het op staat Feedback geven… eng of moeilijk? Niet na deze online training! Leer hoe je feedback inzet om de werksfeer en de productiviteit te verhogen.
 11. Ik notuleer! Oren open en pen in de aanslag! Deze online training is voor iedereen die weleens notuleert of precies wil weten hoe dat nu eigenlijk moet.
 12. Zet jezelf neer: Wat zegt je non-verbale gedrag over jou en hoe kom je op anderen over? Scherp je mimiek en lichaamstaal aan en overtuig een ander. Hoe? Dat leer je in de training!
 13. Culturele diversiteit: De wereld wordt kleiner en de kans dat jij met andere culturen te maken krijgt wordt alsmaar groter… Hoe zit het eigenlijk met cultuurverschillen en hoe ga je ermee om? Doe deze training!
 14. Ik wil die baan: Heb je jouw droombaan op het oog en is dit de kans van je leven? Goed nieuws: na het volgen van deze training kán je hem niet meer mislopen.
 15. Gewoon goed schrijven: Kan jouw schrijfwerk een oppepper gebruiken? ‘Gewoon goed schrijven’ leert je alles over het schrijven van pakkende teksten!
 16. Het goede gesprek: Wil jij je je medewerkers helpen om zich te blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar te blijven? Volg dan de training ‘Het goede gesprek’.
 17. Nepnieuws herkennen: Zie jij het verschil tussen echt nieuws en nepnieuws? Laat je niet voor de gek houden en volg de training ‘Nepnieuws herkennen’.
 18. Online samenwerken: Hoe werk je efficient online? En hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid? Ontdek het in de training ‘Online samenwerken’.

Commerciële vaardigheden

 1. Klantgericht telefoneren: Leer alles over het voeren van een klantgericht telefoongesprek. Zó zorg jij – als visitekaartje van je organisatie – voor tevreden klanten!
 2. Beïnvloeden: Anderen enthousiast maken voor jouw ideeën en je impact vergroten? In deze training leer je hoe je jouw omgeving subtiel maar eÅectief beïnvloedt.
 3. Blije klanten blijven: Onderscheid jezelf, investeer in klantrelaties en geef je klant precies wat nodig is. Want blije klanten? Die blijven … voor altijd!
 4. Onderhandelen: Wat zijn de kneepjes van goed onderhandelen? Volg deze online training en scoor een geheide topdeal.
 5. Klantgericht werken: Klant is koning. Klinkt leuk, maar hoe houd je een koning tevreden? Wat heeft hij nodig? En hoe kun jij hem daarbij helpen? Je leert het in deze training!
 6. Slim inkopen: Wie slim inkoopt, bespaart kosten. Formuleer eisen, beoordeel offertes en bereik samen met je leverancier het beste resultaat. Wel eerst deze training even volgen, natuurlijk …
 7. Marketingstrategie: Wie zijn mijn klanten? Hoe bereik ik hen? En hoe zorg ik ervoor dat ze bij mij kopen? Volg de training ‘Marketingstrategie’ en haal met een duidelijke strategie en de juiste boodschap het meeste uit je marketingbeleid!
 8. De elevator pitch: Vertel je verhaal in één minuut. Plannen, oefenen én doen. Na deze online training overtuig jij iedereen met jouw elevatorpitch.
 9. Survivalgids voor verkopers: Dé gids voor verkopers. Maak een onuitwisbare indruk, stel precies de juiste vragen en … sluit de deal!
 10. Koude acquisitie voor warme mensen: Koudwatervrees voor koud bellen? Niet nodig! Want voor warme mensen is koude acquisitie een koud kunstje. In deze online training leer je hoe jij succes boekt met ‘cold calling’.
 11. Adviserend verkopen: Beteken méér voor je klanten en bied ze de beste deal. Achterhaal de drijfveer van de klant, geef inzichtelijk advies en … haal de opdracht binnen.
 12. Socialmedia-marketing: Zet social media effectief in om je marketingdoelstellingen te bereiken. Met interessante en relevante content leg je daadwerkelijk contact met je doelgroep. Hoe? Leer het in deze online training!

Management en Teamwork

 1. Financiële verslagen lezen: Is het lezen van een balans of resultatenrekening voor jou taaie kost? Na het volgen van deze online training is het gesneden koek.
 2. Talent ontwikkelen: Mensen die hun talent gebruiken zijn aantoonbaar productiever en gelukkiger. Haal het beste in je mensen naar boven door hun talenten te (h)erkennen en te ontwikkelen!
 3. Iedereen betrokken: De instelling van je team bepaalt het succes van de organisatie. Is iedereen positief en betrokken? Dan kunnen jullie bergen verzetten.
 4. Scrum: Leer je hoe je met scrum grote projecten klein en overzichtelijk maakt. Het resultaat? Producten die op tijd én binnen budget opgeleverd worden, zelfsturende teams en tevreden klanten.
 5. Zelforganiserende teams: Van klassiek gestuurd naar zelforganiserend? Met een gedegen plan, voldoende tijd en draagkracht krijg je het voor elkaar. Je leert het in deze training!
 6. Teamwork: Een team is veel meer dan zo maar een groep collega’s. Onderling vertrouwen, een gezamenlijk doel en duidelijke afspraken … kenmerken een écht team!
 7. Lean:  Met lean verbeter je werkprocessen stapje voor stapje. Zet vandaag de eerste stap en volg de online training!
 8. Ieder project een succes:  Maak van ieder project een succes! Creëer helderheid, bewaar het overzicht en houd de regie in handen. Je leert het in deze training.
 9. Design thinking: Praktische en theoretische problemen op een creatieve manier oplossen? Volg de training ‘Design thinking’.

Productiviteit

 1. De iPad op je werk: Geef je productiviteit een boost! In deze training leer je hoe je je iPad optimaal inzet voor je werk.
 2. Gewoon goed rekenen: Kraken je hersenen bij het zien van wisselgeld? En weet je niet meer het verschil tussen omtrek en oppervlakte? Geen nood, met deze training fris je jouw
  geheugen op!
 3. Beter brainstormen: Van nul naar honderd ideeën … en van losse hersenspinsels naar concrete plannen. Leer nu hoe je de perfecte brainstorm leidt!
 4. Snellezen: Leerstof, jaarverslagen, magazines of romans: alles wat gedrukt staat, kun je sneller, met meer focus én begrip lezen. Dankzij snellezen. Snel deze training
  doen dus!
 5. Nóg meer werkplezier Met een baan die je op het lijf geschreven is, haal je meer voldoening en energie uit je werk! In deze online training leer je hoe je dat bereikt.
 6. Stick to the plan: Gedisciplineerde mensen zijn gezonder, gelukkiger én succesvoller. En het mooie is: jouw discipline en wilskracht kun je trainen!
 7. Het 80/20-principe: meer bereiken in minder tijd: Ga van een overvolle naar een overzichtelijke agenda. Stel prioriteiten volgens het 80/20-principe en houd tijd over!
 8. Doelgericht werken Ga van dromen naar doen en bereik wat jij wilt. Geen losse Éodders meer; jij
  schiet voortaan met scherp!
 9. Timemanagement: Wordt jouw dag beheerst door mailtjes, telefoontjes en vragen van collega’s? Tijd om de regie zelf in handen te nemen! Breng orde in de chaos met deze training.
 10. Grip op je leven, rust in je hoofd: Druk, druk , druk? Nee, grip en rust! Met een opgeruimd hoofd ben je niet alleen productiever, maar ook creatiever.
 11. Spannend vergaderen: Vergaderen saai? Zó maak je meetings korter, slimmer en vooral spannender. Fijn voor jou … en voor je collega’s!
 12. Mindmappen: Met een mindmap orden je jouw hersenspinsels en vergroot je jouw doe- en denkkracht! Volg deze creatieve training en begin met mindmappen!

Veiligheid en gezondheid

 1. Afkicken van social media:  Ben je verslaafd aan je tijdlijn? Wil jij minder tijd online doorbrengen en meer genieten van het échte leven? In deze training leer je hoe je jouw gedrag onder controle krijgt.
 2. Informatiebeveiliging:  Dag in, dag uit wisselen we informatie uit en slaan we informatie op. En dat doen we lang niet altijd even veilig. Waar schuilen de gevaren en wat kun je daar tegen doen?
 3. Privacy:  Privacy is belangrijker dan ooit. Weet wat je kunt doen om jouw persoonlijke gegevens te beveiligen en leer alles over de AVG waarin jouw privacy
  gewaarborgd wordt.
 4. Veilig aan het werk: Hoe veilig werk jij eigenlijk? Neem je eigen gedrag onder de loep, maak kennis met verschillende voorschriften en procedures, en onderzoek hoe je zelf
  bijdraagt aan een veilige werkplek.
 5. Stress is Fijn:  Stress als duwtje in de rug? Het kan! Met gezonde stress presteer je beter en krijg je meer voor elkaar. Hoe? Dat leer je in deze training!
 6. Vitaliteit Hoe zit het met jouw eet-, beweeg- en slaappatroon? In deze training neem je ze stuk voor stuk onder de loep en met kleine veranderingen maak je een groot
  verschil!
 7. Basiskennis BHV Weet jij wat je moet doen als je collega plotseling in elkaar zakt? Of wanneer hij een open beenbreuk oploopt? En ken je het ontruimingsplan van het gebouw waarin je werkt? In de online training Basiskennis bhv maak je kennis met alle onderdelen van bedrijfshulpverlening.
 8. Natúúrlijk duurzaam: Duurzaam leven? Natuurlijk! Maar wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? Deze online training biedt je concrete actiepunten waarmee je je werk- en privéleven
  direct verduurzaamt.
 9. Vergeet je brein niet! Je houdt je lichaam Èt in de sportschool. Maar onderhoud je ook je hersenen? Volg de training ‘Vergeet je brein niet!’.
 10. Goed met geld: Of je nu straatarm of steenrijk bent: een kritische blik op je Ènanciën kan nooit kwaad. Volg de training en word goed met geld!
 11. Ban de burn-out: Ook voor een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen. In deze training ontdek je hoe je dat aanpakt.
 12. De kracht van slaap: Een goede nachtrust maakt je creatiever, energieker en fitter. Wil je weten hoe je jouw slaapritme verbetert? Volg de training ‘De kracht van slaap’.

Taal

 1. Gewoon goed Nederlants Gebeurt of gebeurd? Pannekoek of pannenkoek? Groter dan of groter als? Fris je Nederlands op met deze online training. Met heel veel tests!
 2. Español en el trabajo: escribir Spreek je al een goed woordje Spaans, maar wil je je kennis van het zakelijk Spaans verbreden? In deze Spaanstalige training leer je allerlei verschillende Spaanse teksten te schrijven op het werk.
 3. Deutsch am Arbeitsplatz: Schreiben Spreek je al een goed woordje Duits, maar wil je je kennis van het zakelijk Duits verbreden? In deze Duitstalige training leer je allerlei verschillende Duitse teksten te schrijven op het werk.
 4. Speak Business English: Geen gestotter tijdens het netwerken en geen gehakkel tijdens een presentatie. Vijzel jouw business English op naar een hoger niveau!
 5. Write Business English: Weg met die gênante typfouten in je e-mails en statusupdates! Scherp niet alleen je potlood, maar ook je kennis van het zakelijk Engels aan.
 6. Understand Business English: Met de training “Understand Business English” spijker je je kennis van het zakelijk Engels bij. Hoe meer je oefent, hoe beter je het begrijpt!

Digitale vaardigheden

 1. Facebook: Wil jij het maximale uit Facebook en je sociale contacten halen? Na het volgen van de training ‘Facebook’ kent dit sociale netwerk voor jou geen geheimen
  meer!
 2. LinkedIn voor Professionals: Vergroot je online netwerk met LinkedIn. Met een digitaal visitekaartje profileer jij jezelf als vakexpert!
 3. Facebook voor bedrijven: Met je organisatie op Facebook? Niet zonder plan van aanpak! Leer hoe je relevante content biedt en een interessante gesprekspartner bent voor je
  doelgroep.
 4. Google voor beginners Zoeken met Google kunnen we allemaal. Maar hoe zoek je nu écht slim? Dat leer
  je in deze training!

Office

 1. Excel 2016 – basis: Waarom zou je zelf allerlei lastige berekeningen uitvoeren als Excel dat voor je kan doen? In deze training maak je kennis met de meest gebruikte formules, functies en opmaakmogelijkheden.
 2. Outlook 2016: Of je nu ervaringsdeskundige of leek bent; in deze training maak je kennis met de vele handige functies die Outlook te bieden heeft. En dat zijn er veel meer
  dan e-mail alleen…
 3. Word 2016: Ben jij nog niet bekend met Word? Deze training is het ideale startpunt voor dit bijzonder handige tekstverwerkingsprogramma.
 4. Excel 2016 – gevorderd: Heb je de basisvaardigheden van Excel onder de knie? Tijd voor de volgende stap! Tijd voor geavanceerde functies, data-analyse met draaitabellen, véél cijfers
  en samenwerken in Excel!
 5. Overstappen naar Office 365: Benieuwd naar het verschil tussen Office 365 en de klassieke Office-pakketten? Volg dan de training ‘Overstappen naar Office 365’.

Office 2013

 1. Overstappen naar Windows 7: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Windows 7.
 2. Overstappen naar Office 2013: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van OÆce 2013. Skydrive, de nieuwste mogelijkheden van Word, Outlook, PowerPoint en natuurlijk Excel: alle highlights komen aan bod.
 3. Excel 2013 – Gegevensanalyse: Haal méér uit jouw gegevens. Leer in deze training alle ins en outs over (draai)tabellen, (draai)graÈeken en oplossingsmethoden!
 4. Excel 2013 basis: Maak kennis met de meest gebruikte functies van Excel 2013. Formules, functies, opmaak: in deze training komen meer dan tachtig taken aan bod, die je dagelijks kunt gebruiken.
 5. Word 2013 basis: Leer handig en eÆciënt werken met Word 2013. Alle stappen voor het maken van een professioneel Word-document komen aan bod.
 6. Excel 2013 Geavanceerde formules en functies: Na deze training kun je moeiteloos uit de voeten met de meest geavanceerde functies van Excel. Enige nadeel? Je wordt steeds vaker gestoord door collega’s met lastige Excel-vragen.
 7. Outlook 2013: Voer stap voor stap de meest gebruikte taken in Outlook uit. Van het opstellen van een e-mail tot het plannen van een vergadering voor meerdere personen; in
  deze training komt het allemaal aan bod.
 8. Word 2013 – Rapporten en  verslagen: Maak de volgende stap in Word 2013 en leer hoe je je documenten tot in de puntjes verzorgt. Van het indelen in secties tot het maken van een grafiek; in deze training leer je het allemaal.
 9. PowerPoint 2013: Kom met een professionele PowerPointpresentatie voor de dag. Dia’s, secties,
  animaties, thema’s, effecten … Na deze training zijn jouw presentaties om je vingers bij af te likken.

Office 2010

 1. Overstappen naar Excel 2010: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Excel 2010.
 2. Overstappen naar Powerpoint 2010: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van PowerPoint 2010.
 3. Overstappen naar Outlook 2010: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Outlook 2010.
 4. Overstappen naar Word 2010: Maak in sneltreinvaart kennis met de nieuwe features van Word 2010.
 5. Excel 2010 basis Beginnen met Excel 2010? In deze praktische stap voor stap training leer je in een handomdraai hoe je meer dan honderd veelgebruikte dagelijkse taken uitvoert.
 6. Excel 2010 gevorderd: Ga de diepte in met Excel 2010! Na deze online training draai jij je hand niet langer om voor draaitabellen, geavanceerde functies, werken met grote databestanden en scenario’s!
 7. Outlook 2010: Leer handig en slim werken met Outlook 2010. Van de afwezigheidsassistent tot het automatisch opruimen van je inkomende e-mail: meer dan honderd veelgebruikte taken komen aan bod.
 8. Powerpoint 2010: In deze training leer je alles wat je nodig hebt voor een perfecte presentatie in
 9. PowerPoint 2010: Dia’s, animaties, thema’s, eÅecten …. meer dan honderd praktische taken komen aan bod.
 10. Word 2010 basis: In deze online training leer je hoe je jouw documenten tot in de puntjes verzorgt met Word 2010. Wel honderd veelgebruikte taken komen aan bod.
 11. Word 2010 gevorderd: Stel jij de allerhoogste eisen aan de documenten die je met Word maakt? Tijd om je nog verder in Word 2010 te verdiepen!